Subsidieregeling praktijkleren

Sinds 2 juni 2019 kunnen werkgevers weer een aanvraag voor de subsidieregeling praktijkleren indienen voor het studiejaar 2018/2019. Deze subsidie is een tegemoetkoming voor de praktijkbegeleiding van een leerling of student.

Voor wie?

De regeling geldt voor onderstaande onderwijscategorieën:

De voorwaarden voor de subsidieregeling verschillen per onderwijscategorie. Via bovenstaande links kunt u de voorwaarden inzien.

Subsidiebedrag?

De hoogte van het subsidiebedrag hangt af van de duur van de periode waarin de werkgever begeleiding heeft gegeven en het totaal aantal subsidieaanvragen dat is ingediend. De subsidie is maximaal € 2.700 per jaar per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.

Aanvraag:

De subsidie dient via de website van RVO digitaal te worden aangevraagd. Dit kan uiterlijk tot en met 16 september 2019. Om de aanvraag in te kunnen dienen is een E-herkenningsmiddel nodig. Middels een certificaat kunnen wij u ontlasten met deze aanvraag. Indien u ons de aanvraag wilt laten verzorgen dan verzoeken wij u vriendelijk ons voor 23 augustus 2019 een kopie van de getekende praktijkovereenkomst toe te sturen.

Deel op sociale media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

ZOEKEN

LAATSTE NIEUWS

Nieuws categorieën