Voorlopige aanslag inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting 2021

De Belastingdienst is weer begonnen met het versturen van de voorlopige aanslagen 2021 voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. De voorlopige aanslag is gebaseerd op de gegevens, die bij de Belastingdienst bekend zijn. Het kan heel goed mogelijk zijn dat uw situatie intussen is veranderd. Het is daarom verstandig om na te gaan of de voorlopige aanslag wel klopt. Kloppen de gegevens niet, dan kan de voorlopige aanslag worden verhoogd of verlaagd.

Heeft u geen voorlopige aanslag over 2021 ontvangen en is de verwachting dat u over 2021 meer belasting moet betalen dan over 2020, dan kan er het beste een voorlopige aanslag over 2021 worden aangevraagd. Deze hoeft niet in één keer te worden betaald, maar kunt u gespreid betalen in maandelijkse termijnen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanvragen of wijzigen van een voorlopige aanslag over 2021, neemt u dan contact met ons op, dan helpen wij u graag.

Deel op sociale media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

ZOEKEN

LAATSTE NIEUWS

Nieuws categorieën