logo

Wisselen van accountant lastig?

Overstappen van accountant doen ondernemers niet zomaar. U moet uw complete financiële huishouding overbrengen, hoe moet dat? Wat kost dat eigenlijk? Weet u dat dit in de praktijk vaak makkelijker is dan u denkt? Wij helpen u met een vlotte, soepele overstap. Wij zullen al uw gegevens bij uw vorige accountant opvragen. Uw overstap regelen wij bovendien helemaal kosteloos. U kunt zich volledig blijven concentreren op uw bedrijf, de randzaken regelen wij voor u.

Kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte. Wij werken met vaste prijsafspraken, dit geeft u vooraf duidelijkheid over onze kosten.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vaste prijsafspraak?

Vul nu direct onze offerte tool in en ontvang een op maat gemaakte offerte.

OFFERTE TOOL ⭢
Reacties zijn gesloten.