Wij zijn BLAC accountants en adviseurs, uw lokale accountant in Hoorn

Wij geloven in lokaal betrokken zijn, daarom zitten wij als accountant ook letterlijk dicht bij u in Hoorn. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt.

U bent dan ook altijd welkom op ons accountantskantoor in Hoorn, maar ondernemend als wij zijn, komen wij net zo graag op afspraak naar u toe.

Waarom kiezen voor BLAC accountants en adviseurs

U kiest voor BLAC accountants en adviseurs als uw accountant in Hoorn omdat wij unieke ambities nastreven. Wij zijn ondernemers met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan.

Wij redeneren vanuit de toekomst, niet vanuit het verleden. Nieuwsgierig en met open blik zoeken wij samen naar verbetering en vernieuwing, zo maken wij de verbinding tussen uw business en onze expertise. Maak hier kennis met de onze vier pijlers.

24/7 inzicht in uw administratie

Alles online toegankelijk, real-time inzicht, full-service. Automatisering waar mogelijk. Wij de administratie, u tijd voor uw onderneming.

Vaste prijsafspraken

Hoge kwaliteit tegen eerlijke kosten. Vooraf duidelijkheid en geen bijkomende verrassingen.

Wij zijn pro actief

Rendementsverbetering, procesoptimalisatie, risicobeheersing, advies voor iedere fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Alles online, maar ook persoonlijk

Om u goed te kunnen adviseren, is een persoonlijke relatie van groot belang. Wij gaan graag met u in gesprek.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan!

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat wij als accountantskantoor ook heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met ons als accountant? Neem dan vrijblijvend contact met ons accountantskantoor in Hoorn op. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefonische afspraak