Over BLAC accountants en adviseurs

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Lokale betrokkenheid

Wij geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat wij ook letterlijk dicht bij u in Noord-Holland zitten. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt. U bent altijd welkom op ons kantoor. Maar ondernemend als wij zijn, komen wij net zo graag naar u toe.

Ambitie

Wij zijn ondernemers met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan. Wij redeneren vanuit de toekomst, niet vanuit het verleden. Nieuwsgierig en met open blik zoeken wij samen naar verbetering en vernieuwing. Zo maken wij de verbinding tussen uw business en onze expertise.

Onze specialisten en partners

BLAC accountants en adviseurs wordt geleid door ondernemer Bart Leijdekker, zelf opgeleid als accountant administratieconsulent (AA) en al jaren specialist in het vak. Hij wordt bijgestaan door zijn specialisten met de kennis over vermogensplanning, bedrijfsadvies, pensioenadvies, subsidie-advies, personeelsadvies. Daarnaast werken we nauw samen met partner in salarisverwerking, Loonburo Westfriesland.

Waarom BLAC?

  • 24/7 inzicht in uw administratie
  • Vaste prijsafspraken mogelijk
  • Geen bijkomende verrassingen
  • Alles online, maar ook persoonlijk

Bart Leijdekker AA REP

Mijn naam is Bart Leijdekker en al sinds 1997 werkzaam binnen de accountancy. Begonnen bij een middelgroot accountantskantoor en hier uiteindelijk ook toegetreden als vennoot. Uiteindelijk heb ik besloten om per 1 januari 2018 zelf een accountantskantoor op te richten. Sinds 2005 ben ik ingeschreven als Accountant Administratieconsulent (AA) en heb hierin ruime ervaring opgedaan.

In 2017 heb ik de opleiding tot estate planner gevolgd en sinds 2018 sta ik ingeschreven in het Register Estate Planners. Als bestuurslid ben ik actief betrokken bij Stichting Westfriesland Events voor de organisatie van, in eerste instantie, het Ironman Multisport weekend in West-Friesland vanaf 2019.

www.westfriesland-events.nl

Marlon Vis-Hoogewerf RB REP

Mijn naam is Marlon Vis-Hoogewerf en ben sinds 2018 werkzaam bij BLAC accountants en adviseurs. Vanaf 2005 ben ik werkzaam in de accountancy en heb meer dan tien jaar ervaring opgedaan bij een middelgroot accountantskantoor samen met Bart Leijdekker. In 2018 heb ik samen met Bart de stap gezet om een nieuw accountantskantoor op te richten.

In 2011 heb ik de opleiding tot belastingadviseur afgerond en sindsdien sta ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. In 2017 heb ik samen met Bart Leijdekker de opleiding tot estate planner gevolgd en sinds 2018 staan wij ingeschreven in het Register Estate Planners.

Thuis hebben wij een landbouwmechanisatiebedrijf, hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de ondernemer en begrijp dat de administratie voor de ondernemer soms op de laatste plaats komt, maar weet ook het belang van een  goede en tijdige bijgewerkte administratie.

Angela du Prie

Mijn naam is Angela du Prie en ben sinds 1 maart 2020 werkzaam bij BLAC accountants en adviseurs. Vanaf 2001 ben ik werkzaam geweest bij hetzelfde accountantskantoor als Bart en Marlon en nu kunnen wij onze jarenlange samenwerking voortzetten. Ik heb ruime ervaring in de accountancy als administratief medewerkster en heb er zin om het team te komen versterken.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar het theater en houd ik van zee en strand in alle seizoenen.

Photo of Christa Sebens

Christa Sebens

In 2021 heb ik de opleiding bedrijfseconomie afgerond en na 1,5 jaar werkervaring als assistent accountant op een middelgroot accountantskantoor ben ik sinds 2 januari 2023 in dienst bij BLAC accountants en adviseurs. 

Voor de opleiding bedrijfseconomie heb ik de opleiding Tourism Management afgerond, ik hoop met de combinatie van deze twee opleidingen een goede toevoeging te zijn voor BLAC accountants en adviseurs.
Ik ben blij dat ik het team van BLAC accountants mag versterken en hoop veel te mogen leren en mezelf verder te ontwikkelen. 

Loonburo Westfriesland

Voor de verwerking van de loonadministratie van onze klanten werken wij samen met Loonburo Westfriesland. Het opstellen van arbeidscontracten, loonverwerking, pensioenregelingen, jaaropgaven en alle overige aspecten met betrekking tot loonadministraties verzorgen zij voor ons. De loonverwerking gaat tegen vaste tarieven.