Jaarrekening opmaken

Iedere ondernemer heeft jaarcijfers nodig. Een jaarrekening geeft u een overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw jaarrekening aan alle wet- en regelgeving voldoet. De jaarrekening wordt voorzien van een samenstellingsverklaring.

Niet elk bedrijf is verplicht een jaarrekening op te stellen. In dat geval zullen wij volstaan met een overzicht van de balans en de winst- en verliesrekening die opgenomen kan worden in de aangifte inkomstenbelasting. Tenzij u natuurlijk wel een jaarrekening wenst.

Banken willen tegenwoordig vaak een speciale rapportage, de SBR-bankenrapportage, ook deze kunnen wij voor u verzorgen. De publicatiestukken zullen wij ook via SBR aanleveren bij de Kamer van Koophandel.

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met jaarrekening opmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor in Hoorn staan wij voor u klaar om u van het juiste bedrijfsadvies te voorzien. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.