logo

Home » Dienstverlening » Loonadministratie

Loonadministratie

Voor het verwerken van uw loonadministratie hebben wij een samenwerkingsverband met Loonburo Westfriesland. Zij zijn specialisten op het gebied van de loonadministratie en zullen dit volledig voor u verzorgen.

De loonadministratie wordt in een duidelijk en uitgebreid online-salarispakket uitgevoerd. Hierdoor zijn alle gegevens 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Naast de reguliere loonverwerking is het ook mogelijk om uw verlofregistratie, verzuimregistratie, het opzetten van een digitaal dossier en het ontvangen van diverse HR signalen zoals meldingen bij afloop van arbeidscontracten en verjaardagsmeldingen in dit pakket te verzorgen.

Voor deze dienstverlening wordt ook gewerkt met vaste prijsafspraken.

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met Loonadministratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor in Hoorn staan wij voor u klaar om u van het juiste bedrijfsadvies bij te staan. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.