Financiële administratie

Een up-to-date financiële administratie is nodig om goed inzicht te hebben in waar u staat met uw onderneming. Bij het voeren van administraties zullen wij zoveel mogelijk automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch inlezen van in- en verkoopfacturen en bankkoppelingen zodat mutaties op de bank automatisch worden verwerkt. Het is ook mogelijk dat u uw betalingen vanuit ons softwarepakket verwerkt. Door deze automatisering kunnen wij efficiënter werken.

Voor het verzorgen van de administraties werken wij met KING Software (voorheen Muis Software), Exact en Snelstart. Heeft u zelf een ander pakket? Dat is geen probleem, wij kunnen met alle pakketten werken waardoor dit geen drempel voor u hoeft te zijn om over te stappen. Tevens is het mogelijk om de administratie op ons kantoor in Hoorn te verwerken, maar het is ook mogelijk dat wij bij u op het bedrijf komen om de administratie bij te werken.

Bij het verwerken van de administratie heeft u verschillende mogelijkheden.

Administratie uitbesteden

U laat ons uw volledige administratie bijwerken. Wij verwerken de administratie, dienen uw aangiften omzetbelasting tijdig in en verzorgen uw jaarwerk. De administratie wordt door ons volledig digitaal gevoerd. U krijgt een inlog waardoor u wel altijd toegang heeft tot uw eigen administratie. U kunt hierdoor continu zien hoe u er financieel voor staat. Waar nodig adviseren wij u en u kunt ons altijd vragen stellen. Indien gewenst verzorgen wij ook tussentijdse cijfers.

Zelfstandig administratie verwerken

U kunt ook zelf uw administratie voeren. Hierbij maakt u de keuze hoeveel u zelf wilt doen. U kunt alles volledig zelf bijhouden, tot en met het indienen van de aangiften omzetbelasting. Hierbij kunnen wij altijd meekijken in de administratie mochten er vragen zijn. Of u verwerkt een deel van uw administratie en wij de rest, alles is mogelijk.

Tijdelijke hulp bij uw boekhouding

Verwerkt u altijd zelf uw administratie maar lukt dit tijdelijk niet door omstandigheden? Geen probleem, wij kunnen uw administratie overnemen en administratieve achterstanden wegwerken. U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met financiële administratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor in Hoorn staan wij voor u klaar om u van het juiste bedrijfsadvies te voorzien. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.