Pre-audit werkzaamheden

Met onze pre-audit werkzaamheden maken wij de financiële administratie gereed voordat de externe accountant begint met de controle van de jaarrekening. In samenwerking met u zorgen wij er voor dat de benodigde documenten tijdig worden aangeleverd bij uw externe accountant. U kunt hierbij denken aan:

  • Het afsluiten van de definitieve administratie met de kolommenbalans
  • Het berekenen van de fiscale posities
  • Het opstellen van specificaties van balansposten en posten uit de winst- en verliesrekening
  • Het uitwerken van de richtlijnen voor de externe verslaggeving voor bepaalde posten in de jaarrekening
  • De concept jaarrekening
  • Zorgen dat de specifieke interim werkzaamheden voldoen aan de eisen voor de controle.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zullen wij overleggen met de externe accountant zodat de controle zelf zo efficiënt mogelijk verloopt. De doorlooptijd van de controle zal hierdoor worden verkort wat een besparing voor u oplevert.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met Pre-audit werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor in Hoorn staan wij voor u klaar om u van het juiste bedrijfsadvies te voorzien. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.