Startersbegeleiding

Het starten van een onderneming kost veel tijd. U krijgt te maken met instanties waar u waarschijnlijk nooit eerder mee te maken had of u moet een ondernemersplan opstellen. Onze adviseurs helpen u graag op weg met onze startersbegeleiding. Wij kunnen u onder meer helpen bij de volgende stappen:

  • Het opstellen van een ondernemersplan (of het begeleiden hierbij)
  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Aanmelding Belastingdienst
  • Begeleiden van kredietaanvragen
  • Inrichten van de administratie

In de beginfase van de onderneming zullen onze adviseurs u tevens bijstaan met de financiële administratie. Waar nodig zullen wij adviseren zodat er indien nodig tijdig bijgestuurd kan worden. Hierdoor heeft u bij het opstarten van uw onderneming goed inzicht in de financiële gang van zaken.

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven wij te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Wij zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van startersbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op ons kantoor in Hoorn staan wij voor u klaar om u van het juiste bedrijfsadvies te voorzien. Middels ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.